Inlägg

Kärlekens dag

Sponsrat inlägg i samarbete med Sinful

I morgon firar vi kärleken

I morgon är det alla hjärtans dag, hur ska ni fira det? Det finns många olika sätt att fira. Man kan äta en extra god middag med familjen eller titta på en romantisk komedi. Ha en lite extra mysig kväll trots att det inte är helg. Det behöver inte vara så stor grej, det räcker med det lilla extra i vardagen.

Att skicka blommor är vanligt och väldigt uppskattat på alla hjärtans dag. Det är alltid kul att få blommor och det känns extra lyxigt att få ett blombud hem. Varför inte skicka ett blombud till din käraste på hans eller hennes jobb. Garanterat uppskattat.

Alla hjärtans dag är också en dag då man kan visa att man är intresserad av någon, det ger liksom lite hjälp på traven. När man gick i skoan kunde man skicka rosor till varanda och på det sättet visa att du gillade någon. Det kn du faktiskt göra nu också. Skicka en ros och skriv ett kort, kanske blir det just det som gör att ni går på er första dejt.

Om du inte vet vad du ska ge din partner i present så gå in på Sinful.se och kolla vad de har, du kommer absolut att hitta massor med roliga och sexiga saker att ge bort till din kärlek. Eftersom det är alla hjärtans dag redan i morgon så hinner du inte få sakerna. Skriv ett fint kort till din partner och boka in en helkväll med honom eller henne. Skriva att du har en extra överraskning och att din partners present för alla hjärtans dag kommer då! Det kommer bli en spännande väntan.

Du har massor att välja på, sexiga underkläder, massagoljor av olika slag och sexleksaker. Beställ lite olika saker så kan ni ha riktigt mysigt i sovrummet och din partner kommer att älska sin alla hjärtans dags present!