Njut av inglasad balkong

Hur härligt är det inte med inglasad balkong på hotell?

Ska man boka hotell så ska man se till att hotellet man bor på har inglasning balkong så att man kan sitta där och blogga. Finns sådana hotell med inglasade balkong där man kan dricka sin afternoon tea.

Detta är strax utanför Uppsala vilket är perfekt för mig då jag bor i Uppsala. Jag behöver inte boka hotell för att åka i väg. Som bloggare har jag bott på massor av hotell runt om i Sverige. Det finns även kursdeltagare som reser till Uppsala i dag från andra städer och för deras skull så skulle jag vilja dela med mig av Hotel Specials som hjälper till att hitta boende. Du hittar där flera olika prisklasser till spahotell, slott, herrgårdar och massor av olika hotell sorter som du kan tänka dig önska. Här kan du också ställa en fråga om dagen till du har lärt dig allt.

Det jag älskar mest med hotell är deras frukost och att kolla in hur badrummen ser ut. Att äta god frukost i en inglasad balkong gör att man tar det lugnare och inte stressar så mycket. I paris minns jag att de hade tvål, schampo och bodylotion från det dyra och exklusiva märket Bulgari. Jag skulle så gärna vilja bo på hotell i Stockholm nästa gång jag gör något i bloggens namn. Mitt smultronställe i Stockholm är och förblir antingen Stockholms slott eller Drottningholms slott, vad annars som rojalist?

Vad är ditt smultronställe i Stockholm?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *