Skräddarsydd T-shirt för barn och vuxna

 

När jag gick till Ulva kvarn marknad så såg jag dessa otroligt fina T-shirt som är skräddarsydda.

Skräddarsydd T-shirt för barn och vuxna
Skräddarsydd T-shirt för barn och vuxna

Det är en kvinna som syr upp dem och då får man välja både tyg och motiv samt storlek så klart för att sy upp dem.

Jag kan säga att jag älskade tyget som föreställde Pippi Långstrump som skulle uppskattas av många barn, speciellt små tjejer. De var också väldigt trevliga och hjälpsamma så jag beslutade mig för att ta deras visitkort för att sy upp en egen T-shirt både för barn och för mig som är vuxen och skriver denna blogg. Att köpa spel online kan vara en bra början tex om du vill kunna köpa mer barnkläder i framtiden till dina barn.

En tanke om “Skräddarsydd T-shirt för barn och vuxna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *