Inlägg

Nu ser man alla kära par på stranden

Sponsrad inlägg i samarbete med Nätdejtingtips.se

Det är varmt i dag och nu kommer man se barnfamiljer och andra par på stranden.

Alla verkar så lyckliga hela tiden när man ser dem i värmen och solen. Häromdagen när jag gick förbi en gata såg jag en kvinna jag känner till via gemensamma vänner. Hon sprang över gatan och det fanns sådan glädje i henne. Hon skrattade och kände sig busig fast att hon var över 50 betedde hon sig som en gymnasieskola elev. När jag såg henne tänkte jag vad är det som gör henne så glad och lycklig i livet. Sedan såg jag en man längre bak som inte hade hunnit gå över gatan. Det var hennes nya dejt som hon hade lärt känna. En lång och stilig man som var lite mer seriös än vad hon var fast han var glad. Han hade ett helt annan tyngd än henne.

De hade mötts på en dejtingsida och börjat träffas. Det sa klick vid första ögonkastet och de var så superlyckliga båda två. Man önskar alla människor denna glädje att de får träffa sitt livs kärlek. För vi alla människor är värda äkta kärlek från någon som också är oss värdiga. Det är inte kul att vara gift med folk som har en agenda hela tiden. Ett liv ska inte vara ägd av agendor från människor som inte är en värda. Vi alla föds med en värdighet som sedan slås ned pga av olika människor sätt att vilja ha allt på sina villkor. Det ska vara villkorslöst då kärlek ska aldrig vara på någons villkor. Gör också du en Match.com test för att kolla vem du passar ihop med. Svara så ärligt som möjligt på alla frågor.

Visste du om att det även har kommit ut en ny dejtingsteknik till Sverige? Då dejtar man naken så man slipper bli besviken sen. Man får ta del av allt dvs både nakenheten och karaktären från den person man ska dejta.

Det är lite väl magstarkt så börja dejta på det normala sättet först och träffa din drömkille på nätet. Det finns många människor som träffas på detta sätt numera. För de du känner är redan upptagna därför vänd dig till dem du inte känner om du vill ha en ny gnista i livet. Vem vill dejta någon man redan känner? Det bli inte ens spännande utan det blir mer som att ni två är över kan inte ni börja umgås.