Att vara företagare är inte alltid det enklaste

Många gånge rnär man startar företag så har man massor av nya och fantastiska idéer.

Jag påbörjade ett företag tillsammans med andra personer och i början trodde vi att alla skulle hålla vad de hade lovat. Det visade sig at tjag var den enda som verkligen gjorde något i företaget. Jag var nog den enda som verkligen var seriös i bolaget. Ju mer seriös jag var desto mer lata blev resten av dem.

Jag önskade verkligen att vi skulle lyckas med företaget då vi alla var så glada i början. Jag märkte också ganska tidigt nästan samma dag att en person i företaget inte hade alla hästar hemma. Hon lovade oss guld och gröna skogar och kom bara med det tänkbara värsta man kan tänka sig. Hon var jobbig och bråkig varje dag och jag ångrade hela tiden att jag hade dragit in mitt nätverk i detta bolag.

 

Nu är jag inte längre aktiv i detta bolag och så fort jag klev ut ur företaget gick resten i konkurs. Om du också har hamnat på sed med folk som du trodde kund elyfta företaget men ej gjorde det så kan företagsrekonstruktion Stockholm något att tänka på så att ert företag inte går i konkurs. Det kan verkligen bli er räddning. Kanske driver du en e-handel och säljer barnkläder och inte vill gå i konkurs.

Jag gick verkligen ut ur företaget med stoltheten i behåll och kommer aldrig mer bli delägare med folk jag knappt känner. Du behöver inte känna en människa innan och utan men du bör veta hur ärliga de är när det kommer till pengar.

Det är också svårt att veta vilka som är ärliga men lyssna alltid på små signalerna och gå alltid på din magkäsnal för den säger mer om människor än vad du kan ana. När jag träffade min delägare första gången så var de tockså samma dag som vi ingick partnerskap. Jag såg på hennes motorik att hon inte var som alla andra. Hon talade långsamt och sa att hon var duktig på att fjäska när det behövdes. Bara att säga något sådant visar en oärlighet. Man ska ej fjäska man ska vara sig själv i alla lägen om man ska lyckas. För folk är inte dumma och underskatta inte andra människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *