Okategoriserade

Natur och jakt är ett måste om du jobbar med internet

Nu ska jag dela med mig olika sätt som du kan tjäna pengar på genom internet.

Jobbar du mycket hemma med internet är det viktigt att du då och då gör i ordning mackor med varm choklad och ger dig ut i naturen för att få frisk luft och motion. Ta ditt luftgevär som har stått och dammat för länge och börja din jakt. Sedan när du har gjort det kan du läsa igenom nedan om mina tips och trix för att tjäna pengar på nätet.

Först och främst vill jag berätta att markandsföring stiger med 25 % på internet varje år. Med detta innebär att dagstidningar inte längre blir en attraktiv område att annonsera på. När man lägger ut en annons på tex Aftonblade, UNT mm så klumpas annonsen tillsammans massa andra små annonser. Sällan sitter folk och tittar igenom alla annonser som är klumpade på ett och samma ställe.

Eftersom detta stiger med 25 procent per år kommer du bli väldigt sittastillande framöver eller hur? Du behöver då gå ut i naturen varje dag med ditt luftgevär. Eller om du vill ut och bara ta frisk luft utan att jaga fåglar och annat skoj. Det viktigaste är att du verkligen går ut i naturen varje dag.

Vad ska man då göra för att annonsera så att folk nappar?

Det bästa sättet är att man annonserar på välbesökta bloggar för att folk går in i en blogg med avsikt att läsa och därför heller inte missar något nytt som står skrivet på en blogg.

Att börja tjäna pengar på internet genom att annonsera eller ta emot annonser

Det finns 3 olika sätt som du kan börja tjäna pengar på internet

1) Betalda undersökningar

2) Börsen

3) Bli en affiliate