Allt för att få vara med på idrottsgalan på slottet

Nu finns ett genialiskt sätt att synas för dig som företagare. Vare sig du är ett litet företag eller ett stor företag så har du nu chansen att öka dina chanser att synas för alla.

Vad är det alla människor har i dag? Kan du gissa vad varje människa är beroende av? Om jag säger att även barn går omkring med sådana saker så kanske du börjar förstå vad det är jag talar om? Jag talar så klart om våra mobiltelefoner. Inte en enda människa saknar mobiltelefon i dag och alla är vi beroende av den mer eller mindre. Tänk dig också att de flesta människor sitter och surfar med sina mobiltelefoner. Nu finns det mobilapp för företagare med 40 olika funktioner.  Vad jag kan se i min blogg är att ca 50 % av min statistik är från mobiltelefoner. Nästan varje mail jag får in har någon skickat med sin mobil. Det är sällan jag får mail från en fast dator numera. Om nu vår verklighet ser ut så här i dag så innebär det också att via mobiltelefoner så är det bästa sättet också att synas i dag.

Du ska också jämför elavtal så att du har tid för annat medans du sparar pengar. Det är inte lätt att spara pengar och sedan försöka gå på någon idrottsgala. Här kommer tipsen för dig som verkligen vill gå på dessa galor och visa upp dig själv och dina företag. Driver du företag så ska du verkligen visa upp dig men samtidigt inte förknippa dig själv direkt med företaget. Du ska här vara väldigt försiktig för finns det folk som inte gillar dig så kommer de hänga ut dig och det företag du förknippas med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *