Okategoriserade

Litet äventyr

Mitt äventyr i Rimforsa

Igår så följde vi med min pappa till Rimforsa. Han skulle på intervju där , medans jag & mamma väntade tog vi en liten tur med vagnen. Vi gick inte så långt för tänk om vi hade kommit vilse hur skulle vi klara oss då?

När vi gick så somnade jag i vanlig ordning i vagnen en stund iallafall. Sen så när jag vaknade så undrade jag var vi var. Det var lite läskigt men det visade sig att mamma bara hade skyddat mig från solen med en filt över vagnen.

Det tog en stund innan pappa var klar så jag och mamma passade på att sätta oss i gräset & det var min första gång i gräs och det va väldigt mjukt och skönt hade min blåa filt då funkar allt!

Det kanske blir ett nytt äventyr för pappa

Angående pappas jobb intervju så skulle han få svar på Fredag men det lät väldigt positivt så nu håller mamma & jag tummarna för honom.

äventyr äventyr äventyr

Tack & hej för denna gång!