Okategoriserade

Hur använder man sina underkläder?

Sova utan BH

Många människor vill inte ens ha en BH när de ska gå och lägga sig. BH kan vara irriterande när man ska lägga sig därför ska man satsa på mjuka material och den sorten finns att hitta hos Sassystrar.

Underkläder och färger

På sommaren är det också fint med lite ljusare underkläder medan man känner att på vintern ska man ha röda underkläder eller helst av allt svarta. Svarta underkläder kan man använda året runt och till vilka kläder man vill. På denna sida finns förutom underkläder även mycket annat som strumpor och parfymer.

Hur man gör är upp till var och en själv det ska kännas bra. Samt BH blir mindre slitna om man sover utan dem och sparar på det sättet både på sin ekonomi och obekvämligheten den medför. Sov gott och tänk på att det viktigaste är att ni själva mår bra eller hur? Det är bara ni själva som kan känna efter vad som passar er bäst.