Inlägg

Här ska firas för varje slant vi sparar

Man blir otroligt glad för varje krona man sparar in eller hur?

Vi ska nu efter pandemin se till att inte slösa lika mycket pengar som vi gjorde under pandemin. Man var ofta hemma och tänkte att nu måste vi köpa hem något gott och se på något kul. Man kunde längre inte umgås med andra familjer. Så då var man tvungen att köpa nytt tält och kanske nya kläder för att ge sig ut i skogen och grilla korv med bröd.

Man har unnat sig lite för mycket under pandemin för att slippa vara ensam och för att slippa ha det tråkigt. Om man är ute i skogen och tältar då slösar man heller inte på energin. När det är sommar så kostar inte energin heller lika mycket. För i Sverige är det varm och ljust på sommaren. Man behöver nästan aldrig tända några lampor.

Bästa elavtalen

Ska du välja elavtal så kan vi rekommendera Göta energi som många verkar vara nöjda med. Det är billigare än andra liknande leverantörer.

Ute i skogen slipper vi använda el och kan i stället värma oss genom att tända en brasa. Att grilla en korv är inte heller svårt tvärtom så är det något extra kul för oss som grillar. Korven blir mycket godare och det känns så naturligt att trä korven runt en pinne man har hittat.

Ta med dig husdjuren till skogen

Har du husdjur hemma som tex hundar så kan du självklart låta hundarna också följa med ut i skogen och tälta. Hunden älskar också korv med bröd. Jag vet ej om katter gillar korv med bröd men jag tror nog att de ska gilla det. Jag tror inte husdjuren gillar senap och ketchup kan du nog hoppa över.

Fler djur i skogen

Ute i skogen finns det flera sorters djur tex björnar och massor av harar. Du kan också plocka olika örter för att använda som sallad när du har grillat korven. Du kan också fiska och grilla fisken men glöm då inte att ta med dig salt när du ska ut.