Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Midsommar på Björkö Örn Camping

Åk på camping nästa helg.

Semestra, hemestra eller vanligt utflykt? Någon dag prova du med att bo i tält.

Det blir inte midsommar utan sällskap och en proppfull bil

Att lasta en liten bil till max är en konst. Oräkneliga bilresor med stora familjen är i sig ett bra sätt att träna. I år satte vi kursen igen mot Norrtälje som har den närmaste hav till Uppsala. Förra året hade vi spenderat midsommaren på Björkö-örn:s campingen som ligger precis vid ett sand badplats. Det är det perfekta platsen för familjen. Man kan hyra stuga, parkera sin husbil/vagn på plats, det finns även möjlighet för att ställa sin tält med tillgång till kök, toalett och dusch.

Vi passade även på och besökte Samstorps gården som ligger någon kilometer bort. Gården erbjuder safari med wilddjuråskådning. Visenterna och kronhjort m.m är fina djur att se på och även mata på nära håll. Ta med er familj dit. I gårdens butik kan man köpa kött och delikatesser. I år hade gården arrangerat live musik med band till midsommaren. Grannarna i tältet bredvid hade bokat sina biljetter och bekräftade dagen efter att de hade spenderat en mysig kväll.

 

Lämna ett svar

Till startsidan