Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Skäm bort din pool

Sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten.se

Har du en egen pool?

Oavsett om det är inomhus eller utomhuspool så måste man erkänna att pool i huset tillför många möjligheter för att tillbringa avkopplande stunder .

Hemma hos mig har barnen börjat drömma om sammankomster runt poolen. Släkt och vänner har uttryckt önskan om att få komma över när vi har flyttat in i det nya huset. Pärlan som alla vill se och uppleva är den grekiskt inspirerad inomhuspoolen.

Nu tänker jag att en sådan plats med dessa möjligheter förtjänar vård i världsklass. Inte bara ska vi se till att vattnet förblir rent utan även ska den hållas varm på bästa miljövänliga sätt.

Kika in på följande sida och kolla poolvärmare.  Med poolvärmaren kan man sikta mot att kunna ta en dopp vilken dag som helst om året om poolen finns inomhus. Man kan även reglera och ha det mysigt utomhus även dagarna då vädret säger annat.

En annan produkt har jag också kikat på och önskar lyxa till mitt liv med är poolroboten. Diskret och fint, på det viset ser jag till att jag kan bekymmerfritt underhålla mina besökare även när besöket är oväntat. Det är viktigt för familjens hälsa och välmående att poolen alltid är fräsch och redo.

En sak till hittade jag hos poolgiganten är den miljövänliga UV-Reningen. Med den kan jag effektivt bekämpa bakterier och alger. Enligt sidan minskar UV-rening klorbehovet med upp till 80%. Den ger en behaglig badvattenkvalitet med mindre kemibehov.

Det återstår bara att se rekommendationer för att ha salt i vattnet. På poolgigantens sida många produkter är speciellt utrustade med titan detaljer för att kunna ha salt i vattnet. jag hade ingen aning att man kunde göra så. Någon som läser här som har erfarenhet av att bada i pool med saltvatten?

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan