Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Är inte personalen på Pong Uppsala finaste i världen?

Detta är inte ett betalat inlägg

Vad skulle du inte göra för ditt barn?

 

Min tonåring Daniel blev sugen på Sushi i torsdags. Klockan var 21:00. Jag ringde runt och precis efter restriktionerna så hade Pong sushireataurangen i Uppsala öppet till tio.

Vi rusade med bil dit, snabbparkerade och in beställde maten. Personalen var genuint trevlig, man märker att de har ett vänligt och spontant bemötande. När en kvart hade gått kom jag på att jag hade glömt betala för bilparkering.

Ännu en gång ryckte personalen in och jag fick  vänligt lov att låna deras eget parkeringsplats. Detta för att spara mig tid så skulle jag kunna hinna äta färdigt.

 

Människor med empati och förmåga att skräddarsylösningar är vardagshjältar. På vägen ut och till min förvåning påminnde personalen om att restaurangen bjöd på fri glass till sina besökare. Generöst. Tack Pong

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan