Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vem ska få måla vårt fina hus?

Sponsrat inlägg i samarbete med K3Måleri

Vem ska måla vårt fina hus?

Glädjen av att ha fått köpa Uppsalas finaste hus har ännu inte tinat bort. Fastigheten med den omtalade inomhuspoolen var den mest klickade under två veckor i rad enligt UNT. Som jag skrev tidigare har alla detaljer i huset renoverats och fixats med stor omsorg och kärlek. Nu ska inredningen göras mer personligt och vi tänkte börja med att måla taket och väggarna. Några nya uttag för lampor kommer även behöva installeras. Nedan ser ni bilden på biorummet. Den är utrustad med en surround sound system, väggar och gardiner har en isolering funktion. Jag gillar den gula väggen men är sugen på en annorlunda ton. Vad hade du valt för färg?

Vi vände oss och frågade vänner om vilka företag de hade erfarenhet av, då dök en varm rekommendation om k3maleri.se . På närmare titt såg vi att företaget inte bara målar  utan även utförde all sorts snickeriarbete inklusive golvslipning, tapetsering, golvläggning, badrum och el. Allt på ett och samma ställe. K3 Måleri finns både i Stockholm och i Uppsala. företaget har generösa öppetider mellan 08:00 til 18:00 Det känns tryggt att anförtro arbetet i sitt älskade hus till dem. Offerten har skickats iväg. Kan knappt vänta på svar.

Lämna ett svar

Till startsidan