Okategoriserade

Ylva Liljefors hemliga projekt.

Ylva är barnbarnsbarnet till folkkäre artisten Bruno Liljefors.

Hon kom in till mig i butiken i samband med Per Holknekts föreläsningen “Human Hållbarhet” där vi även lanserade en duffel signerat av både Ylva och Per.

Kort efter mötet träffade jag Ylva för att jag hade bett om lite extra tyg av duffeln för att förlänga ärm åt en kund. Hon levererat 2 m tyg och jag blev baff av generositeten.

Nu samarbetar vi Ang. en hemlig projekt i min gömda atelje på Drottninggatan.

Tygerna (läder i 3D) hon tog med har jag aldtig sett liknande förut. I det här ögonblicket sitter hon bakom min läder industrisymaskinn och fäster appliques över en guld botten. Inte ens jag vet hur resultatet ser ut. En känd modell flyger från Paris för en photoshoot imorgon. Lycka till kära begåvade konstnären.

Köpa kläder online

konstnär

Babykläder och barnkläder