En del dagar är så.

Sport lov i stan och mina 4 barn har tråkigt hemma.  Idag hände att sonen Daniel önskade sig följa med till jobbet och hjälpa till. Jag lovade honom en fin frukost först på Caffe LINNÉ. Mysigt besök och avslappnad miljö.

Alla vi har varit och ätit ute men, hur ofta händer det att servitrisen ber om att krama ens barn (son). Hon som gick med att vara med på bild så långt den inte publiceras kramade Daniel och berättade med tårar i ögonen att hon hade förlorat sin son i kriget i Iraq. Hela familjen omkom. Bara hon finns kvar. Strax innan vi skulle gå ut kom in i caféet en f.d. dagis fröken till min yngsta barn. En pedagog  som verkligen lyfter barnets egenskaper och ger den vingar. Jag bjöd henne på fikat. Hon sken ❤.

 

På jobbet är det hektiska dagar, jag kan vända mig överallt för att jag behövs överallt. Tiden gick. Allt levererades i tid. En okänd busringer hela tiden. Jag spelade roliga sånger i luren från andra mobilen ;-). Jag med kan några skämt.

Strax innan stängningen kom en väninna med sina barn in. Vilken glädje att spontant träffas. Jag gillar allt som är spontant och som samtidigt känns rätt.

Dagen kom till sin slut. Jag hann knappt med hälften av saker jag skulle göra men Daniel och jag fick ingen tid för lunch. Tänk på det om du startar eget nån dag.

Vad skulle kännas med rätt och bra än att ta med sonen äta ute. Sushi ville han. Thai Village blev det. Skål till framtiden.

1 comment / Add your comment below

  1. Låter som en dag med fullt ös.
    Känns igen. Jag har inget eget, men brinner för det jag gör och går gärna över gränserna för att hjälpa till.
    Härligt med lite egentid med sonen ?

Lämna ett svar

Till startsidan