Okategoriserade

Jag vill designa medeltida kläder

När man tänker på medeltiden så går mina tankar till konstiga yllekläder.

Här ser du riktiga medeltida skor för barn. Jag bloggar inte bara om barnskor utan även om barnkläder för jag känner att det inte finns så många bloggar som bara handlar om barnskor och barnkläder. Jag vill verkligen ha en sådan blogg som andra kan följa.

Jag vill hellre tänka på vackra tyger som nedan och designa därefter.

Något jag beundrar med de som har skapat kostymerna för serien om den osmanska riket är just hur de framhäver bysten.

Den svarta har jag skapat och lagt dit detaljer. Den vita är från själva serien Magnificent Century som på turkiska heter Muhtesem Yuzyil. Jag fastnade för de vackra kläderna och tittade på varje serie just för modets skull.

Nedan klänning är min egen som jag har ändrat på hos en skräddare i Stockholm