Okategoriserade

Calle Flygare teaterskola

Calle Flygare teaterskola är Sveriges äldsta privata teaterskola.

Den grundades 1940 och har utbildat många skådespelare och artister såsom t.ex. Harriet Andersson, Susanne Reuter, Magnus Uggla, Ola Forssmed, Christine Meltzer

Calle Flygares TEATERLINJE är en eftergymnasial grundutbildning dvs ej högskola som faktisk är på deltid där undervisningen är uppdelad på två år. Vår målsättning är att ge dig som elev en förberedande yrkesinriktad utbildning inom skådespelarkonsten. Om jag inte vore en känd bloggare skulle jag också söka in på den här skolan.

Undervisningen

Undervisningen är uppdelad på två år där det första året är ett grundläggande och förberedande år och det andra året ett fördjupningsår. Under din utbildning hos oss får du träna dig i följande huvudämnen (med reservation för eventuella ändringar):