Pyssel

Pärlor & bebisoveraller

Det finns för alla åldrar

Att hålla på med pärlor har blivit populärt bland barnen. Både när det gäller pojkar och flickor i alla åldrar. Det gäller också vuxna som gör detta. Det för att få lite avkoppling och jag kan säga att det gör även jag. I början trodde jag inte att det kunde vara avkopplande. Jag förstod inte varför alla skrev om det så mycket under en period. Man sitter ju där och är noga och petar med dom små pärlorna, men nu kan jag säga att det är verkligen det. Man släpper alla tankar på annat och koncentrerar sig på det man gör.

Pärlor har blivit populärt bland barnen

I dag finns det också pärltavor för barn att göra. Det är mindre motiv och kanske inte en så avancerad bild, men det är samma pärlor och “penna” som man använder. Dessa tavlor har börjat säljas ute i butikerna nu och det är dom lite mindre avancerade. Annars finns det en hel del sidor på nätet nu där man kan välja och vraka mellan en massa bilder och storlekar.

Det börjar komma i andra eller blandade pärlor

Det som är lite kul är att detta som nu är så populärt och blir större och större också får andra sorter av pärlor. Antingen är dom som blandas in i tavlorna. Då blir det en annan syn på tavlan och det är ganska kul. Det har också kommit nya format också som födelsedagskort, bokmärken, nyckelringar och böcker. Det finns också en hel del tillbehör att köpa till om man verkligen går in för detta och tycker att det är kul.

Efter att ha suttit med detta ganska mycket så är ett tips att man köper mindre små burkar med lock. Där kan man ha pärlorna i. Dom kommer i små påsar från början och när du har öppnat dom så är det bra att kunna ha dom i något till nästa gång man sätter sig vid tavlan eller vad du gör. Det finns också små väskor med små burkar som man kan köpa som tillbehör om man inte hittar några burkar. Jag tror jag hittade små burkar på panduro som jag köpte och gör man en tavla som vuxen brukar man behöva ungefär trettio små burkar. Om det är en tavla med lite färger i. För även en tavla som är svart vit har inte bara svarta och vita pärlor utan kanske olika nyanser av dom för att tavlan ska bli fin.

Beställer man Diamond painting från nätet får man också titta varifrån det skickas, hur lång leveranstid och vad transporten kostar. För även om tavlan är billig kanske transporten är dyr. Jämför sidorna innan du trycker på “betala”. Hittar du en tavla du vill köpa kan den finnas på en annan sida också. Det har i alla fall mina tavlor gjort som jag har gjort. Formaten på sidorna kan både vara lika eller olika. Det beror på hur stor tavla du vill göra eller om du vill köpa flera små.