Okategoriserade

Bakom scenen på det glamourösa fönstret.

Kära kunder,

Mitt mål har alltid varit att tjäna er med mina kunskaper på bästa sätt. Idag meddelar jag med stor sorg att jag på grund av en tvist med min ex-man och delägare i Mäster Arnes och Joumana för närvarande inte kan hjälpa er i butiken. Jag jobbar på en lösning för att så snart som möjligt åter kunna erbjuda Uppsala kläder och sömnad för högtid och fest. Välkomna att följa min resa på denna blogg.

I varje avsnitt kommer jag skriva om resan bakom de olika milstolpe under mina 17 år i Sverige. Men först vill jag säga förlåt till alla kunder jag svek och även de som jag kommer svika kommande dagar. Jag får inte vara inne på Mäster Arnes som jag drev i 3 år. En signatur under en kontrakt gör att framför myndigheter jag får inte rå över mitt livsverk. Det gör min ex man. Han vill att jag ska jobba för honom. Jag vill inte ha något med honom att göra.

Hur kommer det till och vad är det som ledde mig den starka och fria kvinna dit? Det ska ni veta men, ni som behöver hjälp, min kunskap, ni hittar mig i butiken Stil på Drottninggatan 7.

Patrick och Linda på Stil har stilfullt och hjärtligt gått med att slå våra krafter ihop. Imorgon flyttar jag dit.

Ni kan även nå mig på mejlet info@joumana.se för mer hjälp och info om er ärenden hos mig på Mäster Arnes.

Jag hoppas lösningen blir bra tills jag fått se klart i framtiden.

 

Nu vill jag säga att är man designer så är man också konstnär. Får konstnärer har förmågan att hantera administration och papper felfritt.

När jag startade min butik på Sysslomansgatan i december 2009 lät jag min man då, sköta all papper för mig. Jag lät honom även skriva under mina kontrakt. Jobbet var en ständigt personlig utveckling och det var ytterst roligt. Jag skapade magi, betalade tillbaka mina skulder, och flyttade till Uppsalas Stora Torget granne med Åhléns, Cubus och Max. Uppsalas grädde sökte min hjälp. Studenternas fester började hos mig.  Kändisar blev mina vänner. Jag blev omskriven, barnen var stolta och skröt om mig i skolan. Jag möttes av beundran och respekt. Trotts det var jag olycklig. Hemma vingen flög inte i jämn takt som karriären. Hemma möttes jag av barn som saknade sin mamma samt av en man som var obekväm i utvecklingen och hans familj som tyckte att en arbetande kvinna är dum överhuvudtaget.

 

 

December 2009 Daniel 2 år gammal hjälper mig i den nystartade butik på Sysslomansgatan.

Det dröjde inte länge innan något lika underbar som oväntat hände. Det skulle förändra allt.

Kom tillbaka nästa vecka för att veta mer. Nu måste barnen sova här och mina axlar värker. Jag får oxå vila God natt till er.