Inlägg

Hälsa

Sponsrat inlägg i samarbete med Alpnäring

Hälsan är viktig!

Jag tycker att det är viktigt att tänka på sin hälsa. Det vi stoppar i oss påverkar oss mycket. Vi bör tänka på att vara hälsosamma så att vi håller oss friskare, gladare och lever längre.

Det är klart att man måste få unna sig någonting ibland, men det är bra om man kan försöka hålla sig till de nyttiga alternativen. Tycker du att det är jobbigt? Köp ett lyxigt te och lyxa till det med det istället för godis. Det finns så många olika man kan använda sig av.

Det gäller att använda bra råvaror och bra kryddor. Jag handlar mina kryddor online, det är ett smart sätt att också kunna hålla koll på vad man har för kryddor hemma. När man handlar kan man stå vid kryddhyllan och se vad som fattas. Man kan också testa någon ny krydda lite då och då, kanske hittar du rentav en ny favoritkrydda på det sättet!

Har man en stor familj så gäller det att planera inköpen av matvaror, därför handlar jag faktiskt det mesta online, jag tycker att det är ett lätt sätt att hålla kolla på vad jag har hemma. Stå i köket och handla är min melodi. Jag älskar att umgås i köket. Det är så mysigt!

Ett stort kök med mycket plats för hela familjen är verkligen värt att investera i tycker jag. Jag vill kunna ha ett stort bord med plats för många. Familj och vänner ska få plats runt bordet. Det är roligt att bjuda på mat. Det är kul att planera menyn för en middag med vännerna. Förrätt, varmrätt och dessert ska det vara. En fördrink när man kommer och dricka som passar till varje maträtt. Efter middagen slår vi oss ner i soffan, pratar och skrattar. Det tycker jag är mysigt!