Okategoriserade

Artikeln om min resa som företagare på Uppsalas officiella sida

När marknaden försvann över en natt

Det är kul och ödmjukande att bli uppmärksammad som företagare av Uppsala Kommun för min kamp till följd av både Covid samt min separation.. Hoppas den inspirerar andra. Gå in genom länken här uppsala.se och läs hela artikeln.

Riktar en stor tack till Uppsala kommunens kommunikatör Eriq Agelii samt till super fotografen Alex Giacomini för fantastiska bilder.

Den vackra kvinnan som står mot mig på första Bilden är min kund Linda. Linda fick förfrågan att ställa upp som statist dagen innan och tvekade inte en sekund med att hjälpa mig. Tack kära Linda för din naturlig charm och elegans. Tack för att du anförtrodde mig ändringarna på din mammas kläder. Såna upplevelser är ovärderliga för mig. Den rosa klänningen är från Camilla Thulin.

joumana.se