Inlägg

Jag kommer att få det snyggaste håret

Sponsrat inlägg i samarbete med Pozehair.se

Nu har jag beställt löshår från Pozehair

Jag har alltid tyckt att det är så otroligt fint med långt tjockt hår. Inte för att jag har jättetunt, men ni vet det där böljande snygga långa håret som vissa har.

Nu ska jag äntligen få mitt hårsvall! På Pozehair har de allt man kan tänka sig inom löshår och hårvårdsprodukter.

Jag har beställt äkta löshår. När jag ändå ska ha löshår så vill jag ha det äkta även om det kostar några kronor extra. Det är absolut värt det!

Det finns så mycket att välja på och jag kunde faktiskt ingenting när jag gick in för att beställa. Jag läste och funderade på vad jag trodde skulle passa mig bäst. Clip & Go, Tape On eller hårträns? Det var bara att läsa på.

Efter att jag själv hade tittat igenom allt på sidan kontaktade jag Pozehair och de hjälpte mig att komma fram till vilket löshår som skulle vara bäst för just mig. Fantastisk service!

Sen var det färgen. Vilken färg ska man välja? Jag vill ju såklart ha en färg som matchar mitt hår, men hur vet jag vilken färg det är via nätet. Även där var Posehair grymma, Jag skickade in en bild på mig själv och utifrån den kunde de säga vilken färg jag skulle ha. Om jag ville kunde jag även få prover hemskickade på några olika och välja därifrån. Jag valde att lita på den kunniga hjälpen på Pozehair och det gjorde jag helt rätt i.

Mitt nya hår passar mig perfekt! Det är lätt att sätta i, färgen stämmer och det är äkta hår som jag lätt kan platta eller locka, det som passar mig bäst just den dagen. Jag kommer aldrig att vilja ha något annat hår nu! Gå in och kolla ni också!