Inlägg

Designa din mobilskal på Fyndiq

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq

Äntligen är den här, mobilskalen av din design. klicka fram den hos Fyndiq.

Guldkanten på mina dagar är att ringa och växla några ord med en vän som jag inte sett på ett tag. Vår familj älskar att samlas på lördagar kväll och bjuda in folk över mat från Libanesiska cuisine. Snart är det dessutom jul, en tid för extra festligheter och det passar bra att börja planera hur jag ska uppvakta mina nära och kära inför tillfället.

Familjen är mån och medvetet om att vikten aldrig är på det materiellt inför sådana event. Barnen brukar skänka gåvor till olika organisationer som tar hand om människor, djur eller natur. Sedan väljer vi praktiska presenter att ge till varandra. Redan nu föll jag för denna efterlängtat ide från Fyndiq. Äntligen är mobilskalen personligt och anpassad. Hos mig det kommer att bli en eller fler kväll med några vänner som tittar in, Tabbouleh är alltid redo att bli serverad hos oss när vi har besök. Vi kryddar kvällen med smaksatta nötter från hemlandet och sen blir det ett tillfälle att på stora tv skärmen casta bilder från mobilen och tillsammans välja favoriterna. Det kanske blir något för fler att beställa en produkt som både förlänger  livstiden på mobilen men även påminner dagligen om livets små glädjen.

Designa ett unikt skal till mobilen! Hos Fyndiq kan du skapa egna unika och skräddarsydda mobilskal! Dessutom till riktigt, riktigt bra priser. Använd dina egna bilder, kartor från din favoritplats eller hundratals olika varianter av bakgrunder, emojis och fri text från Fyndiqs onsite designbibliotek. Elegant, rolig, personlig eller varför inte en present till någon du tycker om? Det finns många skal att välja på till hur många mobilmodeller som helst. Designa – granska – klicka hem. Kul, smidigt och till ett fantastiskt pris!

Ovan kan ni se hur min julklapp kommer att se ut som. Favorit bilden från förra julen bli en snygg inspiration och en daglig påminnelse om kärlek. Jag skulle kunna byta skalet och ersätta den med en bild på mina 6 barn och 4 kaniner om jag beställer två olika skal. Nu slipper jag köpa en ny mobil dessutom sedan den nuvarande kommer att klä sig med något så tilltalande. Skalen finns att beställa till just din mobil. följ länken nedan, ta fram din favorit design och njut. Skriv gärna en kommentar nedan och berätta hur det gick för just dig.