Inlägg

Hemförsäkringar

Sponsrat inlägg i samarbete med Hemförsäkringstudent.nu

Har du en hemförsäkring?

När du får oväntat besök var en utav kaffejättarnas reklam som vi alla kommer ihåg. Det var en rolig reklam och visades i en tid då man faktiskt tittade på reklamen. För er som inte kommer ihåg så faller en person ner genom taket och familjen som bor där han ramlar ner bjuder då på en kopp kaffe.

Tänk om det skulle ramla någon genom taket. Förutom att man skulle undra hur det kunde hända och ven det är så kan man ju fundera på vem som ska laga taket. Då är det bra att ha en hemförsäkring.

Min familj har alltid varit noga med att ha försäkringar. Ibland kan man väl känna att det känns som att betala för någonting som man inte använder-. Jag lovar dig att försäkringar är viktigt, för när olyckan är framme är det så otroligt skönt att få hjälp med allt.

Flytta hemifrån

När man flyttar hemifrån måste man ha en hemförsäkring. Som student är man oftast fattig , men jag råder er att inte ta bort försäkringarna. På hemförsäkringstudent.nu kan ni gå in och läsa om vilken försäkring som passar just er bäst.

Hemförsäkring är ett måste tycker jag. Du spenderar mycket tid hemma och om någonting händer så får du hjälp av din hemförsäkring. Vi hade till exempel stöld i vårt källarförråd och då hade jag stor hjälp av min hemförsäkring och kunde få tillbaka en del av pengarna för det vi förlorade.

Resor

Just nu reser vi inte så mycket, men förhoppningsvis kommer vi att börja resa igen. Att åka på våra älskade semestrar är vi många som längtar efter. Även där är det bra att ha hemförsäkring. I hemförsäkringen ingår ofta en reseförsäkring och om det inte gör det så kan man lägga till det i sin försäkring. Om du reser mycket är det verkligen guld att ha.

Min väska försvann på vägen till semesterparadiset för några år sedan. Vad gör man när man kommer fram utan kläder, skor, solskydd, underkläder. Det första är att handla det nödvändiga som man måste ha och har du en försäkring så får du pengar tillbaka för det. För mig tog det fyra dagar att få tillbaka väskan, så då är det skönt att veta att försäkringen löser allt när man kommer hem.

Så satsa på en bra hemförsäkring!