Inlägg

Matkassar är vardagslyx

Sponsrat inlägg i samarbete med Matkassetopplistan.se

Lyxig känsla att få sin matkasse levererad

Brukar ni handla på nätet? Jag brukar handla mat på nätet. Jag tycker att det är så himla smidigt. Speciellt i dessa tider, då vi uppmanas att inte besöka affärer i onödan.

Förut stressade jag alltid med mathandlingen och det blev många extra turer till affären för att jag hade glömt varor. Även när jag skrev listor så lyckades jag glömma saker. Så jag älskar att handla på nätetet. Här kommer fyra bra anledningar till att handla din matkasse på nätet.

1 Ekonomin. För mig blir det billigare att handla min mat på nätet. Vare sig jag väljer att handla min egna matkasse eller väljer en färdig kasse med recept. När jag handlar i affären så är det många andra varor som lockar. Visste ni att affärer är uppbyggda för att ni ska handla mer? De vet hur vi fungerar och utan att vi vet om det så har vi blivit “lurade” att handla sånt som vi inte hade tänkt. Det slipper du när du handlar på nätet.

2 Du glömmer inte vad du ska handla. Du behöver inte ens ha en lista. Man kan handla och samtidigt titta i skåp och lådor vad det är som fattas. Du behöver inte komma hem med peppar när det saknades salt till exempel. det gör också att man slipper småhandla i veckorna.

3 Om man har tappat fantasin och inte vet vad man ska laga för mat är matkasse perfekt. Då bestämmer du hur många dagar och hur många middagar du vill beställa för. Du får alla varor du behöver och recepten till. perfekt för dig som har familj, då kan både mannen och barnen hjälpa till för allt står precis hur man ska göra.

4 Du får det hemlevererat till dörren. Det är sådan härlig känsla att slippa släpa på matkassar. Jag älskar när det ringer på dörren och alla mina varor står där på plats. alla som har levererat mat hem till oss har varit jättetrevliga och maten är bra packad, det är fräscha grönsaker och fin frukt. Enligt mig kan det inte bli bättre!